Displays, flowcomputers, batchcontrollers, verladingscomputers

Het programma van Vögtlin bestaat uit displays, flowcomputers, batch controllers, flowcontrollers, blendingsystemen, e.d., maar ook ijkwaardige verladingscomputers.

De displays geven zowel actuele als getotaliseerde flow weer. Ze kunnen batterij gevoed, 4-20 mA loop powered of 24 VDC gevoed zijn. Sommige uitvoeringen zijn intrinsiek veilig.

Naast flowtoepassingen zijn er versies voor tankinhoudsmetingen en energiemeting volgens de EN 1434. Flowcomputers en batch controllers uit de 400-serie zijn “dedicated’ instrumenten. Elke uitvoering is voor een toepassing geschikt. Zo is er bijvoorbeeld ook een speciale, NMI-gecertificeerde verladingscomputer voor vrachtwagens.

De nieuwe 500-serie is configureerbaar. Vrijwel elke toepassing, o.a. als flowcomputer, als batch controller, als blending computer, is deze flowcomputer inzetbaar. Uit een groot aantal application packs kan een keuze gemaakt worden, en vervolgens naar believen in detail geconfigureerd.

Voor de automatisering van terminals is de 1000-serie het antwoord. Zowel de verladingscomputers, als ook additive injectiesystemen en planningsoftware (“Meterwin”) kan onderdeel zijn van het pakket.

De computers voor in het veld kunnen intrinsiek veilig of drukvast worden uitgevoerd.