Onze partners

Onze belangrijkste partners zijn onze klanten. Uiteraard willen wij profijt hebben van de relatie met u, en andersom geldt dat ook: u wilt een solide antwoord op uw eventuele vragen, een goede levering van het juiste product binnen de afgesproken levertermijn, en de service die u van uw leveranciers mag verwachten. En dat allemaal voor de juiste prijs.

Onze andere partners zijn fabrikanten van verschillende type flowmeters. Zij zijn alle specialisten op hun gebied.

“Flow” is een boeiend vakgebied. Het is een tikje overdreven om te stellen dat elke flowapplicatie anders is, maar het is toch bijna waar. Elke flowtoepassing dient te worden beoordeeld op procesdata, designspecificaties, materiaalspecificaties, de omgeving, etc. Maar ook dient vooraf overwogen worden wat men van de flowmeting verwacht. Is de meting voor monitoring, voor regeling, voor verrekening of voor beveiliging bedoeld? Of slechts “nice to have”? Hoe nauwkeurig moet de meting zijn, of hoe reproduceerbaar? Wat gebeurt er bij een niet-normale situatie. Zijn er risico’s en hoe worden die verder beoordeeld?

A-B-T bv heeft expertise opgebouwd wat betreft flowmeters in elke industrie. Samen met de klant wordt de toepassing in kaart gebracht, en wordt de flowapplicatie ingevuld met producten van gerenommeerde fabrikanten. Door ons brede programma zijn wij niet beperkt in de mogelijkheden en kunnen wij samen met onze klanten optimaal selecteren.

De beste keuze is niet altijd de duurste en de goedkoopste niet altijd de goedkoopste (geen typo). Naast de prestatie van een flowmeetinstrument hebben wij ook oog voor de Total Cost of Ownership (TCO).

Kijkt u even mee, wat wij met onze producten voor u kunnen betekenen? En indien er vragen zijn, vernemen wij dat graag!